Nikšić: Počinje gradnja Doma digialne revolucije

Inovaciono preduzetnički centar(IPC) Tehnopolis organizuje svečani događaj povodom otvaranja početka radova na izgradnji Doma digitalne revolucije koji će se održati 11. septembra na platou Doma revolucije u Nikšiću.

Početak radova ozvaničiće Biljana Šćepanović, ministarka nauke i tehnološkog razvoja,  Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić, Nemanja Vuković, predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Maja Delić, Uprava za kapitalne projekte i  Đorđije Malović, izvršni direktor IPC Tehnopolisa.

“Dom digitalne revolucije će inovativnim pristupom, kreativnim i promišljenim tretmanom postojećeg prostora i valorizacijom njegovih potencijala postati jedan novi multifunkcionalni prostor za razvoj kreativne industrije kako u Nikšiću tako i u Crnoj Gori. Dom digitalne revolucije će dodatno omogućiti dalji razvoj servisa i usluga IPC Tehnopolis, a u skladu sa strateškom vizijom njegovog razvoja koji će pored servisa podrške omogućiti i razvoj novih, komercijalnih usluga”, saopštili su iz Tehnopolisa.

Početak radova na izgradnji je omogućen kontinuiranom sinhronizovanom aktivnošću i uspješnom saradnjom Opštine Nikšić, IPC Tehnopolis, Uprave za kapitalne projekte i Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja.

Izvor RTNK

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *