Raspisani konkursi za drugi upisni rok za specijalističke i master studije

Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurse za upis na master studije (120 ECTS) koje se finansiraju iz Budžeta i specijalističke studije, u drugom roku.

Konkursi su objavljeni na sajtu Univerziteta i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Prijava na konkurs za oba nivoa studija se podnosi 6. oktobra 2023. godine studentskoj službi organizacione jedinice, u okviru radnog vremena te službe.

“Za upis na budžetske master studijske program, kandidati su dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe master studija, koji će biti organizovani 7. oktobra 2023. godine. Raspored polaganja prijemnog ispita biće istaknut na oglasnoj tabli i internet stranici organizacione jedinice”, navode iz UCG.

Uslovi, kriterijumi i postupak upisa na oba nivoa studija bliže su uređeni pravilnicima koji su objavljeni i na internet stranici Univerziteta Crne Gore, kao dokumenti pod nazivom: Pravilnik o uslovima, kriterijumima i postupku upisa u prvu godinu master studija  Univerziteta Crne Gore  i Pravila studiranja na postdiplomskim studijama.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 9. oktobrom 2023. godine, prema rasporedu organizacionih jedinica.

Izvor Onogost.me

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *